Седмичен хороскоп за периода 19-25 май (част 1)

Седмичен хороскоп за периода 19-25 май

Овен

Не очаквайте големи промени на работното място през новата седмица. Съсредоточете се върху планове си, мислете дългосрочно и избягвайте да взимате бързи решения. Седмицата ще бъде успешна за хората, които имат собствен бизнес. Успехи очакват и Овните, които търсят нова работа или допълнителни доходи. Възползвайте се от възможността за явяване на интервю и не пропускайте шанса, които ви се дава.

Любовта ще бъде темата на седмицата. Предстоят ви много приятни емоции с любимия човек. Доверете му се и не се страхувайте от предстоящите промени. Необвързаните да не бързат да се впускат в любовни авантюри. Бъдете по-търпеливи в общуването с околните. Възможност за възобновяване на старо приятелство.

 

Телец

Бъдете търпеливи и внимателни на работното място. Независимо, че сте изпълнени с много нови идеи и нямате търпение да покорявате нови върхове, бъдете по-сдържани и не се хвърляйте през глава към нови проекти, особено ако трябва да се инвестират големи суми. Някои от Телците ще получат предложение за допълнителна работа. Струва си да помислите.

В средата на периода ще ви се наложи да се заемете с решаването на важни семейни въпроси. Не прибързвайте с решението си, тъй като има вероятност да сгрешите. Ново запознанство обещава да избави от самотата необвързаните Телци. Не е изключено някои от представителите на тази зодия да получат предложение за съвместно съжителство или брак.В края на седмицата – добри новини от роднини.

 

Близнаци

Бъдете изключително внимателни при работата с документи. Още в началото на седмицата ще ви се наложи да се заемете с подписването на неотложни сделки. Четете буква по буква и едва тогава подписвайте. Ако имате възможност, отменете някои от сделките за края на месеца. Въпреки че ще бъдете много натоварени в работата, това няма да повлияе на доброто ви настроение,което ще ви бъде верен спътник през цялата нова седмица. Не подценявайте конкуренцията, колкото и слаба да ви се струва.

В любовен план ви очакват серия от изкушения. Нова авантюра заплашва да провали настоящата ви връзка. Бъдете внимателни и помислете, дали си заслужава заради моментна слабост да развалите семейството си.

 

Рак

Дипломатичност, внимание и предпазливост – в това се крие тайната на служебния успех през новата седмица. Пред вас се очертава възможност за добра реализация, а вашата задача през новата седмица ще бъде да разчистите пътя си. Направете го по най-тактичния начин, иначе рискувате да си спечелите врагове, които биха попречили на бъдещите ви планове. Може да се доверите на жена, която ще направи всичко по силите си, за да ви покаже правилния път. Мнозина от вас ще получат материално покритие за отдавна свършена работа.

В любовен план ви очакват приятни емоции, ако успеете да се отървете от прекалената си мнителност. Доверете се на човека до вас и спокойно продължете съвместния си живот. Раците, които все още търсят любовта, да се огледат наоколо- човекът, когото търсите може да се окаже, че е бил през цялото време близо до вас.

 

Лъв

През новата седмица мнозина от Лъвовете ще изградят стабилна основа за бъдещето си професионално развитие. Ще ви се даде шанс за срещи с хора, които биха ви помогнали много за в бъдеще. Бъдете търпеливи, нещата ще се наредят, въпреки че няма да бъде с бързината, която очаквате. Откриват се нови възможности за печалба.

Финансовото ви състояние е стабилно, но въпреки това не харчете  с лека ръка. В личен план ви е време да направите една бърза равносметка и да „отсеете” приятелите си. Лъвовете, които от години са в сериозна връзка да се замислят за брак и деца.

 

Дева

Всяко решение, което Девите вземат на работното място трябва да бъде добре премислено. Седмицата не е подходяща за започване на нови начинания. Внимателно планувайте бъдещите си стъпки и помислете, дали си заслужава да инвестирате в проект, от който очевидно има минимална финансова облага. Пазете се от колеги, които ще опитат да ви подлеят вода пред шефовете.

В личен план отделете повече време за почивка и за близките си. Мнозина ще се окажат в неприятна ситуация, свързана с краткотрайна любовна авантюра. Ако трябва да решавате въпрос,свързан с имот или наследство, бъдете предпазливи и се консултирайте със специалист.

 

КЪМ ВТОРАТА ЧАСТ НА ХОРОСКОПА>>>

 

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.