Седмичен хороскоп 16-22 декември 2013 (II част)

Седмичен хороскоп 16-22 декември 2013 (II част)

Вашият седмичен хороскоп за периода от 16 до 22 декември 2013 година. Какво ви очаква в личния живот и в службата, вижте в LifeStyleBG.com:

 

Везни

Позитивната нагласа, която имате ще ви помогне да се справите със задълженията си на работното място. В случай на нови предложения, не се колебайте дълго. Пазете се от стреса в службата и планирайте повече почивки през свободното си време.

В личен план ви очакват сблъсъци с партньора, породени от егоизма, който сте склонни да проявявате. Опитайте се да бъдете по-сдържани и помнете, че това не е битката,която трябва да спечелите на всяка цена.

 

Скорпион

Спокойна и хармонична ще бъде новата седмица за Скорпионите, дори на моменти ще ви стане скучно. На работното място всичко е под контрол. Ще имате възможност да опознаете част от колегите си и да промените негативното мнение, което сте си изградили за тях.

В личен план не ви очакват кой знае какви промени, освен ако сами не се опитате да си създадете положителни емоции. Настроени сте романтично и сега е моментът да покажете на човека до вас колко държите на него. Не търсете във всяко действие причина, просто понякога нещата се случват.

 

Стрелец

И през новата седмица ще бъдете доста ангажирани на работното място. Ще започнете да работите по нови проекти, което ще ви издигне в очите на началниците и дори е възможно да получите предложение за смяна на работата.

В личен план имате нужда от промяна, която да ви накара да се почувствате жив. Бъдете по-спонтанни и дайте воля на чувствата си. В края на седмицата – приятна изненада.

 

Козирог

Не всяка задача с която се захванете през новата седмица ще се увенчае с  успех. Напрегнат в професионален план ще бъде и този период. Имате доста идеи и нови планове, преди да ги реализирате обаче довършете текущите си задачи. Именно от тяхното изпълнение ще зависи бъдещият ви успех.

Седмицата ще бъде наситена и с много емоции в личен план. Приятна изненада от страна на любимия човек ще ви накара да погледнете на света през розови очила.

 

Водолей

Имате много енергия и възможност за осъществяване на отдавна планувани дейности на работното място. Отношенията с началниците ви са повече от добри. За да върви всичко по вода обаче ще е необходимо да направите компромис, за който няма да съжалявате впоследствие.

Вземете нещата в свои ръце и по отношение на личния с живот. Партньорът ви очаква инициативност и сега е моментът да му покажете, че владеете ситуацията. Ваши близки ще ви зарадват с добра новина.

 

Риби

Изпълнени сте с оптимизъм и вяра,че можете да справите с всяко предизвикателство в личен и професионален план.На работното място бъдете внимателни и не взимайте прекалено емоционални решения. Съсредоточете се върху най-важните задачи. Периодът не е  подходящ за нови инвестиции, въпреки стабилното ви финансово състояние.

През новата седмица ще бъдете настроени романтично,което ще се отрази положително на връзката ви. Необвързаните пък имат шанс да срещнат нов човек, с когото е твърде вероятно да продължат живота си.

 

КЪМ ПЪРВАТА ЧАСТ>>>

 

Вижте още: Годишен хороскоп за 2014

 

За да получавате всички наши хороскопи, харесайте ни във Facebook!

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.