Седмичен хороскоп 16-22 декември 2013 (I част)

Седмичен хороскоп 16-22 декември 2013 (I част)

Вашият седмичен хороскоп за периода от 16 до 22 декември 2013 година. Какво ви очаква в личния живот и в службата, вижте в LifeStyleBG.com:

 

Овен

Всеки ваш успех през новата седмица ще бъде предхождан от много усилия, както в личен,така и в професионален план. На работното място ще бъдете фокусирани върху една задача, но за да изпълните догосрочните си планове е добре да бъдете отворени за нови идеи и съвети.

За да запазите отношенията с партньора си стабилни също ще трябва да положите повече усилия. Време е да изясните всички въпроси, които ви измъчват. В края на периода е възможно да научите истина, от която ще ви заболи, но пък ще ви отвори очите за много неща.

 

Телец

Това се е седмицата на любовта за представителите на зодия Телец. Романтичните чувства ще ви връхлетят като бумеранг и няма да бъдете в състояние да мислите за каквото и да било. Очакват ви много положително емоции в личен план, а за необвързаните – възможност за нова връзка.

На работното място това може би ще бъде най-спокойният период от месеци насам. Настроени сте предпразнично и хич не ви се работи по нови проекти, а и не е необходимо. Довършете текущите си задачи и си дайте малко почивка.

 

Близнаци

През новата седмица ще трябва да разчитате само и единствено на себе, ако искате нещата в службата да вървят. Бъдете концентрирани върху текущите си задачи и не позволявайте на колеги да взимат решенията вместо вас.

Отделете повече време за себе си. Отдавна планувате изненада за любимите хора и сега е най-подходящия период. Ще откриете много нови черти от характера си,които не сте подозирали, че притежавате.

 

Рак

За да продължите да покорявате професионалните върхове и през новата седмица, ще трябва да забравите за почивката.  Имате сили и хъс да започнете работа по новите си проекти,но не взимайте прибързани решения. Помислете добре и ако не се налага, не правете генерални промени точно сега, тъй като има риск да се разочаровате.

Бъдете по-премерени  и в общуването си с близките. Седмицата ще започне с лек конфликт в семейството,който ако не реагирате прекалено емоционално, ще забравите за няколко дни.

 

Лъв

Лични и професионални предизвикателства очакват Лъвовете през новата седмица. Ще бъдете в състояние да покажете много концентрация и дипломатичност на работното място, което ще ви издигне в очите на колеги и шефове. Възможно е дори да получите повишение или предложение за нов проект.

Седмицата ще бъде наситена с много емоции и в личен план. Ще се радвате на хармония в семейството, а в края на периода –среща с човек, когото не сте виждали от години. Уикендът посветете изцяло на себе си.

 

Дева

Седмицата ще бъде напрегната, но и доста успешна за представителите на зодия Дева. Въпреки че няма да бъдете концентрирани на макс, това няма да ви попречи да изпълнявате съвестно служебните си ангажименти.  Не взимайте прибързани решения и имайте малко повече търпение.

В личен план новата седмица ще бъде доста спокойна. Имате нужда от почивка и именно сега е моментът да се отдадете на пълен релакс и незабравими мигове със семейството. Самотните Деви да очакват нова любов.

 

КЪМ ВТОРАТА ЧАСТ НА ХОРОСКОПА>>>

 

Вижте още: Годишен хороскоп за 2014

 

За да получавате всички наши хороскопи, харесайте ни във Facebook!

 

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.