Седмичен хороскоп 13-19 януари 2014 (1 част)

Вижте какво ви очаква в личен и професионален план в периода 13-19 януари 2014

 

Овен

Нови идеи и желание за промяна ще ви донесат много „главоболия” на работното място през новата седмица. Нещата няма да вървят по план, а това допълнително ще нагнети обстановката в службата. Бъдете внимателни и не взимайте важни решения, освен ако не е наложително.

Напрежението на работното място ще се отрази и на личния ви живот. Още в началото на периода ви очаква спор в семейството.  Не оставяйте нещата недоизказани. Обсъдете всички проблеми, за да намерите правилното решение. Бъдете премерени в харчовете, финансовото ви състояние не е стабилно.

 

Телец

Тежка работна седмица очаква Телците. Работата ви ще бъде наблюдавана „под лупа” и още във вторник са възможни конфликти с началниците.Отстоявайте позициите си и не правете компромиси.  Не се впускайте в реализирането на нови проекти, преди да сте довършили старите.

В личен план ще имате възможност да докажете властния си характер. Още през втората половина на периода ще възникне конфликт с ваш близък. Ще разчитате на подкрепата на любимия човек във всяка една ситуация.

 

Близнаци

Лека-полека започвате да осъществявате плановете си на работното място. Идеите ви се приемат добре и още в началото на седмицата ще ви бъде дадена възможност да докажете какво можете. Предстои ви важен разговор с шефа.

Свободното си време прекарайте с любимите хора. Възможност за нови запознанства и пътувания извън града. Периодът е подходящ за инвестиция в недвижимо имущество.

 

Рак

Работната седмица няма да бъде от най-успешните. Трудно ще се концертирате върху задачите си.  Склонните сте да взимате прибързани решения и да влизате в излишни спорове с колеги. Опитайте да се концертирате върху текущата работа и не поемайте нови ангажименти.

Бъдете по-премерени в изказванията си и не позволявайте на емоциите да надделеят над здравния разум. Имате прекалено високи изисквания към партньора си, а това може да доведе до конфликт. Не подхващайте сериозен разговор, ако не сте готови да понесете критика.

 

Лъв

Седмицата ще бъде доста напрегната за представителите на зодия Лъв. Имате да решавате важни въпроси на работното място,но това бива да ви отчайва. С малко повече търпение и концентрация нещата ще се получат. Финансови постъпления в края на периода.

В личен план ще имате възможност да осъществите стара ваша мечта. Проявете инициативност  и си подарете незабравим уикенд.  Седмицата не е подходяща за взимане на важни решения като сватба и развод.

 

Дева

Една изключително спокойна седмица очаква Девите. С  лекота ще изпълнявате служебните си ангажименти, при това действията ви ще се увенчават с успех. Интересно предложение от страна на колега ще ви накара да преосмислите бъдещите си планове.

В любовен аспект ви очаква също успешна седмица. Ще се радвате на внимание от страна на близките си, а любимият човек ще ви зарадва с интересно предложение. Необвързаните да не бързат да се впускат в сериозно връзки.

 

ВТОРАТА ЧАСТ НА СЕДМИЧНИЯ ХОРОСКОП, ВИЖТЕ ТУК>>>

 

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.