Седмичен хороскоп за периода от 3 до 9 март 2014 (1 част)

Седмичен хороскоп от 3 до 9 март

Вашият хороскоп за периода 3-9 март 2014 – вижте какво ви очаква

 

Овен

Седмицата обещава да бъде ползотворна в служебен план за Овните. Вглеждайте се във всички дребни детайли, търсете мнение от колеги и се вслушвайте в съветите, които ще получите. Ще се радвате на подкрепа и усилията ви ще бъдат оценени. Въпреки това не забравяйте, че важните решения могат да бъдат взети само и единствено и вас.

В личен план избягвайте конфликти, ако не искате да загубите старо приятелство. Необвързаните имат шанс да срещнат нов човек. На Овните в сериозна връзка пък ще им бъде дадена възможност да покажат на човека до себе си, че наистина е важна част от живота им.

 

Телец

Конфликти в службата ще помрачат първите работни дни. Отнесете се към ситуацията с разбиране и не влизайте в излишни спорове. Най-важно е трудът ви да бъде оценен от висшестоящите, а това ще се случи съвсем скоро, ако продължавате да работите усърдно.  Моментът е подходящ за обсъждане на бъдещите планове с шефовете.

Романтичното настроение ще бъде ваш основен спътник през новата седмица. Ще ви се даде възможност да покажете любовта си, не я пропускайте. Бъдете внимателни с флиртовете, особено ако сте обвързани.

 

Близнаци

Ще вършите с лекота служебните си ангажименти. През новата седмица ще ви озари и нова идея за решаването на неуреден служебен въпрос. Периодът е благоприятен за онези от Близнаците, които имат намерение да инвестират в собствен бизнес, както и за тези, които търсят да закупят недвижим имот.

В личен план нещата също се подреждат така, както желаете. Имате подкрепата на любимия човек, а финансовата ви стабилност допълнително ще ви вдъхва самочувствие. В края на седмицата – добри новини от чужбина.

 

Рак

За да постигнете успех на работното място, не се доверявайте сляпо на колеги. Има вероятност съзнателно да бъдете подведени от човек, когото смятате за близък. Не се доверявайте на предложения, които обещават лесна печалба. Преди да подпишете каквото и да било, си спомнете, че не всичко е такова, каквото изглежда.

Седмицата два шанс на Раците да срещнат нова любов. Не влизайте обаче с прекалено големи надежди във връзката, тъй като са възможни разочарования. Обвързаните да си направят равносметка на последните няколко месеца и да решат как да заздравят отношенията с партньора си.

 

Лъв

Седмицата ще бъде натоварена в служебен план за Лъвовете, но и доста успешна. Ще ви се наложи да вземете решение, което обещава да подобри финансовото ви състояние. Говорете открито с колеги и началници за нещата, които ви притесняват. Споровете не бива да ви тревожат, именно в тях ще се откроите като професионалист, който разбира от работата си.

В семейството ви са възможни разногласия, които обаче ще отшумят бързо. Близък приятел ще ви помогне с ценни съвети и ще ви накара да погледнете под друг ъгъл на връзката си. Уикендът посветете на себе си и любимите си занимания.

 

Дева

Новата седмица няма да бъде от най-силните за Девите в професионален план. Необходимо е да се съсредоточите върху ангажиментите си и да изпълните в срок, поне поетите такива. Безразличието, с което работите няма как да не бъде забелязано от околните.  До ушите на началниците обаче едва ли ще стигне, освен ако не се издъните сериозно.

Бъдете малко по-търпеливи в общуването с близките си.  Не позволявайте роднините ви да мисля, че тяхното мнение е без значение за вас. В края на седмицата – приятна изненада, която ще ви откъсне от напрегнатото ежедневие.

КЪМ ВТОРАТА ЧАСТ НА ХОРОСКОПА>

 

Вижте още: Месечен хороскоп за март 2014

 

Присъедините се към страницата ни във Facebook,  за да получавате и останалите ни хороскопи.

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.