Създателят на Big Brother скочи на българския All Stars!

Джон де Мол безкрайно разочарован от българския Big Brother All Stars 2013

Холандският продуцент Джон де Мол, който през 1999 година създаде риалити формата Big Brother остана потресен от простотията в българския All Stars 2013. Вече толкова години шоуто събира пред екраните зрители от над 30 държави. Подобна пародия на риалити формат обаче Джон вижда за първи път.

„Безкрайно съм разочарован”, споделя Джон де Мол и допълва, че по-глупави хора от Пенка и Джийсън не е виждал. „Тези двамата заслужават затвор, както и да останат без хонорари”, коментира създателят на Big Brother, цитиран от HotArena.net. Нещо повече – Джон смята, че заради поведението на двамата съквартиранти под съдебна отговорност могат да бъдат подведени българските продуценти на риалити формата.

„Тези хора не носят рейтинг на шоуто, а само излагат България”, категоричен е Джон де Мол.

Безкрайно разочаровани от подбора на участниците в новия сезон на Big Brother All Stars са и българските зрители, които вече втора седмица „заливат” мрежата с негативни коментари и настояват Големият брат да вземе спешни мерки и да дисквалифицира от играта Пенка и Джийсън. Вероятността обаче това да се случи е минимална. Почти сигурно е, че двамата ще останат в шоуто до предстоящите елиминации, след които за съжаление на зрителите, единият ще остане.

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.