Сашка Васева се разкрачи в ефир и обяви: „Слави, искам да си разрежем вените!”

Скандалната фолк изпълнителка Сашка Васева връхлетя като бумеранг в „Шоуто на Слави” и заплаши да разруши крехкия душевен мир на водещия, видя LifeStyleBG.com. Още с дебюта си в предаването Сашка скандализира родния ефир, появявайки се по оскъдно облекло, а накрая обяви, че иска двамата със Слави Трифонов да си срежат вените.

През цялата вечер Дупнишката Мадона заемаше предизвикателни пози, а на няколко пъти дори показа бельото си в ефир. Слави се правеше на разсеян и почти не я погледна. Това вбеси Сашка и тя му направи остра забележка. Наред с критиките, Слави Трифонов получи и доста комплименти от жената, с която толкова години водеше „битки” в медийното пространство. Сашка Васева го поздрави за това, че е успял да й прости – нещо, което не могли да направят нито Нешка Робева, нито Бойко Борисов.

Това разбирателство Сашка отдаде на факта, че двамата със Слави Трифонов са една и съща зодия, а и имената им започват с еднакви букви. „Слави, искам да си разрежем вените”, заяви ни в клин, ни в ръкав Сашка и това бе достатъчно за Слави да я й покаже изхода. „Представих ви Сашка Васева”, заяви Дългия без да коментира каквото и да било.

В крайна сметка стана ясно, че всяка сряда, Сашка Васева ще води собствена рубрика, която ще  носи звучното „Часът на бясната”.

Цялата изява на Сашка може да видите ТУК (около 30-а минута)

категории: 

Коментари

Comment: 
haha, mnogo me izkefi. teparva zapo4vat skandalnite i izqvi. slavi slu4i sas sashka

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.