Сашка Васева изплака мъката си във Facebook!

Сашка Васева разкри истината за брака си

Сашка Васева изплака мъката си във Facebook.  Изпълнителката на ”Левовете в марки” публикува прочувствено писмо в социалната мрежа, чрез което определи брака си като пълен провал, видя LifeStyleBG.com.

„От 6 години оцелявам както мога”, сподели Сашка Васева и разкри, че от години е и майка, и баща за двете си деца. „Мъжът ми харчи парите си по казина, а аз и децата ми молим разни бизнесмени за помощ”, заяви Сашка Васева, допълвайки, че благодарение на треньора на сина си тази зима семейството има дърва и въглища.  Съпругът й Христо Бакърджиев пък отказвал да й даде развод, защото се страхувал, че при евентуален съдебен процес половината от имуществото му ще отиде в ръцете на певицата.

Въпреки всичко Сашка Васева е решена, че ще задейства процедурата по развод. Пред „Всеки ден” русата фурия обяви, че вече се е консултирала с адвокат във Франкфурд. По думите й, делото трябва да се води в Германия, тъй като подобно на баща си, двете й деца са немски граждани. „Той е свикнал да живее сам, не го интересува има или какво да ядат децата”, споделя пред изданието Сашка Васева, допълвайки, че бизнесменът от години не покрива семейните разходи, а тя няма право да иска издръжка, тъй като няма официален развод.

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.