Съседи на Гълъбин Боевски: Страхуваме се за живота му!

Заплашен ли е животът на Гълъбин Боевски

Сериозна опасност тегне над Гълъбин Боевски. Часове след като шампионът по вдигане на тежести стъпи на родна земя, цивилни хора обикалят около дома му и разпитват, съобщиха разтревожени съседи на спортиста.

В ъндърграуд средите се шушука, че за да бъде освободен от затвора в Бразилия, Гълъбин Боевски е бил принуден да издаде лица от крими контингента, пише агенция „Блиц”. Съседите на Боевски са силно притеснени за живота на спортиста и споделят, че от няколко дни „странни” хора разпитват из квартала. Предполага се, че това са или лица от подземния свят, или частни охранители.

В същото време вътрешният министър Цветлин Йовчев обяви, че към момента няма данни за заплахи към живота на Гълъбин Боевски. „Нямам информация, че Боевски се нуждае от охрана на територията на България”, заяви Йовчев, цитиран от „Труд”.

От прокуратурата пък обявиха, че обмислят дали да образуват досъдебно производство срещу Гълъбин Боевски за наркотрафик, уточнявайки, че според законите имат право да проведат паралелно разследване и в България. За да се стигне до там обаче трябва да получат конкретни документи от бразилските власти, доказваща вината на Боевски. А такаива не са постъпвали в България.

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.