Русата Златка разби една връзка и отсече: Постигнах целта си! (ВИДЕО)

Покрай участието на Златка Райкова в Big Brother All Stars 2013, зрителите все по-често се връщат към миналото на блодинката, която нашумя със скандалното си поведение.

В истински хит през последните няколко седмици се превърна видео, заснето преди повече от шест години.Голяма част от зрителите на Big Brother останаха потресени от поведението на блондинката  в „Островът на изкушението” и в частност от признанието, което прави минути след като разбира, че е успяла да разбие връзката на Филип и Милена. „Постигнах целта си”, заявява Златка Райкова и без грам вина обяснява, че чувства удовлетворение от факта, че е успяла да покаже на „самоуверения Филип”, че нито един мъж не може да устои на изкушението, независимо от това колко обича жената до себе си.

Но Филип далеч не е единствената жертва на Златка Райкова. В капана на русата изкусителка е успял да падне и фолк певецът Константин. За това, че Златка и Коцето са имали вземане-даване по времето когато изпълнителят делеше живота си с Райна, призна самата певица. „Прочетох съобщенията им”, обяви Райна, без да крие, че един от поводите да приключи връзката си с Константин е именно Русата Златка.

За връзката й с женения Камен Куката пък се изписаха тонове мастило. Именно в миналите прегрешения на Златка Райкова се крие и страхът, който миската изпитваше в Big Brother, че излизайки от къщата, може да остане сама. Това е и причината блондинката да се притеснява от „17-годишните”, които дебнат да й отнемат гаджето.

Скандалният коментар на Златка след забежката й с Филип, може да видите след 4-ата минута във видеото:

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.