Росица Пейчева разкри истината за смъртта на Милко Узунски

Росица Пейчева коментира самоубийството на Милко

Певицата на „Виевска фолк група” Росица Пейчева проговори за първи път след смъртта на съпруга си Милко Узунски. „Бях искрена с него, искрена съм и с вас”, обърна се към феновете си във Facebook народната певица и публикува писмо, което „разкрива истината, и цялата истината”, видя LifeStyleBG.com.

Росица Пейчева е потресена от слуховете, които близки до семейството й разпространяват след самоубийството на Милко Узунски. „Истината е, че съпругът ми е проявил слабост, като е посегнал САМ на живота си”, пише изпълнителката на „Виевска фолк група”, допълвайки, че няма вина за смъртта на барабаниста.

„Единствената ми вина е, че толкова години съм стискала зъби и не съм имала смелостта да се изправя срещу проблемите ни”, споделя Росица Пейчева и уточнява, че двамата с Милко Узунски са имали официален развод от 2006 година. „Аз съм третата му съпруга”, пише народната певица и подчертава, че никога не е говорила публично нито за проблемите си в брака, нито за развода. Просто, защото това са прекалено лични неща, които засягат единствено семейството й.

По думите на Росица Пейчева, до развода се стигнало заради проблемите на Милко Узунски към алкохола.  Покойният музикант посягал към чашката, ставал агресивен и често се стигало до домашно насилие.

Въпреки това, Роси Пейчева е категорична, че никога и по никакъв повод не е пожелавала смъртта на музиканта на „Пайнер”. В заключение изпълнителката уточнява, че с писмото не желае да се обяснява, а да поясни от първо лице каква е истината за самоубийството на Милко Узунски.

Ето го оригиналното писмо:

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.