Росен Плевнелиев и Юлияна се развеждат!?

Грандиозен скандал е на път да взриви публичното пространство. Държавният глава Росен Плевнелиев и законната му съпруга Юлияна са пред развод, твърди „Галерия”. Според изданието, президентшата вече е говорила с адвокат и много скоро ще бие шута на Плевнелиев.

Причина за скандала в президентското семейство е бившата съпруга на Росен Плевнелив Вероника. Откакто избухна скандала с офшорките, Плевнелиев и Вероника си комуникирали доста често зад гърба на Юлияна. Тайните телефонни разговори вбесили еманципираната половинка на президента и тя го заплашила с развод. „Росен се обажда по 3 пъти на ден на Вероника”, споделят пред „Галерия” близки до президента, допълвайки, че Юлияна не бика на себе си, когато разбрала, че мъжът й никога не е прекратявал близките си отношения с Вероника.

За разлика от Юлияна Плевнелиева, бившата съпруга на държавния глава го подкрепяла безусловно. „Ако се стигне до развод, Юлияна със сигурност ще напусне страната”, коментират близки до Плевнелиеви, според които  бизнесдамата най-вероятно ще емигрира в САЩ, тъй като няма да е в състояние да понесе медийния шум, който би предизвикал развода.

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.