Росен Петров: Счупиха ми носа, но не на боксов мач!

Росен Петров разкри истината за счупения си нос

Росен Петров най-накрая разкри причината за операцията на носа си. Месеци наред водещият на „Нека говорят” стряскаше зрителите на bTV със странния си външен вид. Появиха се множество предположения и догадки, а най-разпространената версия бе, че е пострадал при боксов мач. Истината обаче е доста по-различна.

В интервю за „24 часа” Росен Петров призна, че е имал спречкване с друг мъж, а носът му е бил счупен вследствие на силен удар. „Имам белег, за да помня”, споделя водещият и допълва, че проблемите с дишането са останали в миналото му. „Здрав съм като бик”, хвали се Росен Петров, който в продължение на месеци не можа да открие кадърни лекари, които да извършват операцията. За щастие всички тези проблеми остават в миналото му и водещият е в трескава подготовка за новия сезон на предаването си, което стартира на 1 септември.

Росен Петров призна още, че обмисля и възможността да влезе в политиката след време. На този етап обаче не желае да обсъжда политическите си амбиции, тъй като „да бъдеш журналист е по-лесно”.

А относно връзката си с 20-години по-младата студентка Карина Видолова, Росен Петров обяви, че тя е жената на живота му и дори вече градят съвместни планове за деца. Снимки на Росен и Карина – ТУК.

категории: 

Коментари

Comment: 
Носът му не е счупен, а е така от смъркакане на кокаин.

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.