Роксана изпързаля „Къртицата” - излъгала за бебето

Роксана излъга за бебето

Фолк певицата Роксана, която бе първата участничка, напуснала „Къртицата”, изпързаля продуцентите на шоуто Иван и Андрей.

Ромската перла излъга за бебето, за да се спаси от неустойки по договора си. В Базата изпълнителката си направи тест за бременност и няколко дни след това поиска да напусне формата. На въпрос какво е показал теста, Роксана отказа да отговори. Продуцентите обаче заподозряха, че певицата очаква второто си дете и й опростиха всички неустойки.

„Истината е, че Роксана нямаше намерение да плаща, каквото и да било. Голям част от парите, които бе взела предварително от „Къртицата” са похарчени”, коментират пред „Всеки ден” близко до певицата. По думите им, изпълнителката знаела всичките си права по договор и се хванала като удавник за сламка за онази част, в която пишело, че всеки има право да напусне без да му се налага да плаща неустойки само по уважителни причини.

В интервю за сп. „Блясък” пък самата Роксана сподели, че по всяка вероятност е била бременна и е загубила бебето заради стреса в „Къртицата”.  „Цикълът ми закъсняваше. Направих си тест в Базата, втората чертичка беше по-бледа”, призна Роксана. Ден след като напуснала шоуто изпълнителката се консултирала с лекар, който й обяснил, че ще се радва да я приеме на преглед след  десетина дни. Малко след това обаче цикълът й дошъл. „Сигурно съм пометнала”, обяви Роксана.

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.