Ето кои са родителите на Ахинора от „Големите надежди”

Ахинора и майка и Албена Зикатанова

Случайно ли е участието на Ахинора Джамбова в „Големите надежди”? Този въпрос си задават зрителите на риалити формата, откакто чаровницата започна да се изявява на екран.

Е, оказа се, че освен талант, който безспорно притежава, Ахинора е и дъщеря на телевизионната продуцентка Албена Зикатанова, разкри „Шоу”. Майката на детето-чудо от „Големите надежди” от години е свързана с „Нова телевизия”. От 1998 до 2001 Зикатанова е била водещ на сутрешния блок в телевизията, а след това започва да се изявява като режисьор в „Здравей, България”, „Ало къщата”, „На четири очи“, „Темата на Нова“ и други.

Понастоящем гордата майка е изпълнителен продуцент на хитовото предаване „Национална лотария”.  Преди това Зикатанова е продуцирала и „Да ти паднат 100 000”.

Този факт няма как да не е повлиял в избора на Ахинора като ко-водеща на „Големите надежди”. Да говорим обаче, че е попаднала в предаването само и единствено заради позициите на майка си е несериозно. Освен връзкарка, Ахинора е много талантливо и харизамтично дете. Именно заради това и се превърна в любимка на публиката.

 

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.