Рич Форестър възкръсна! Вижте завръщането му в „Дързост и красота”! (ВИДЕО)

Вижте завръщането на Рич в "Дързост и красота"

Повече от година след обявяването на новината, че Рич Форестър от „Дързост и красота” ще бъде убит и с това ще се сложи край на 25-годишното му участие в сериала, от екипа на американската сапунка решиха да зарадват милионите си почитатели по света.

За това, че Рон Мос е пожелал да прекрати договора си с „Дързост и красота” и героят му ще бъде убит, се заговори още през лятото на 2012. Новината дойде като гръм от ясно небе за милионите почитатели, които дружно обявиха, че сериалът ще загуби завинаги чара си. Дали заради обществените реакции или поради друга причина, от екипа на култовия американски сериал решиха да възкресят Рич Форестър.

„Рич е ключова фигура. Мястото му е в сериала”, обяви изпълнителният продуцент на „Дързост и красота” Брадли Бел, признавайки, че в края на декември е подписан договор с актьора Торстен Кей (на снимката), който ще замести Рон Мос.  „Историята на Рич и Брук ще бъде разказана до край”, каза още продуцентът.  Първите серии с участието на Торстен Кей вече са факт (вижте видеото).

Вижте завръщането на Рич Форестър в „Дързост и красота”:

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.