Решено: Виктор Калев напуска Слави

Виктор Калев напуска Слави

Виктор Калев  напуска „Шоуто на Слави”. След няколкомесечен отпуск, актьорът окончателно решил да зареже Дългия и екипа му.

Първоначално Виктор Калев си взел болничен заради тежка депресия. Преди няколко дни пък се видял с колегите си и обяснил, че е взел решение да напусне „Шоуто на Слави”, тъй като проблемът му бил сериозен. Диагнозата, която му поставили лекарите била „тежка физическа и психическа умора”. Медиците му обяснили, че се нуждае от дълга почивка, в противен случай щял да рухне, твърди в. „Всеки ден”.

Именно това повлияло на решението на Виктор Калев и актьорът веднъж завинаги решил да сложи край на кариерата си в „Шоуто на Слави”. През последните две години Виктор се чувствал потиснат. Ниският хонорар и пренебрежителното отношение на Слави Трифонов пък изиграли решаваща роля за вземането на решението, разкриват хора от екипа на шоуто.

За това, че Виктор Калев вече не е част от „Шоуто на Слави” намекна и Иво Сиромахов, когато обяви, че Деса Поетеса (една от ролите на Калев) е „умряла”. От екипа на предаването вече са обявили и кастинг за нови актьори. Феновете обаче са единодушни – без Виктор Калев актьорската вечер няма да бъде същата.

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.