Разделени ли? Вижте Алисия и Ники на плажа в Слънчев бряг! (СНИМКИ)

Алисия и Ники Михайлов на плажа в Слънчев бряг

Алисия и Ники Михайлов събраха очите на плажуващите в Слънчев бряг! Двамата бяха щракнати от репортер на „Струма” в един от най-известните ни морски курорти и по нищо не изглежда да са разделени, както самите те обявиха наскоро. Не само, че са заедно, но и са доста влюбени, коментират очевидци.

На почивка в Слънчев бряг е и синът на певицата Валери-младши. Ники Михайлов не се отделя от детето на любимата си и дори го учи да плува, става ясно от снимките.

Освен положителни емоции на плажа Ники и Алисия преживели и бурен скандал в известно заведение между Слънчев бряг и Равда, разкрива "Струма". Звездната двойка оставила малкия Валери на детегледачката и се отправила към култовата дискотека, където пеели Преслава, Галена и Борис Дали. През цялата вечер триото поздравявало вратаря, а любимият на Преслава гледал отстрани. В един момент нервите на Жоро Бирмата не издържали и се нахвърлил на Ники Михайлов. До инцидентът не се стигнало заради бързата намеса на охраната. Алисия обаче хванала футболиста за ръка и го извела от заведението.

категории: 

Коментари

Comment: 
този дългият е много прост-михайлов

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.