Зловеща прогноза на Распутин: Краят на света настъпва на 23.08.2013 г!

Краят на света настъпва утре?

Зловеща прогноза на руския мистик Григорий Распутин хвърли Москава в паника. Руското издание Planeta.moy.ru извади на показ документ от архива на КГБ, писан преди повече от век. Според него краят на света ще настъпи утре. „Светът ще свърши на 23 август 2013 година. Огън ще погълне планетата и тя ще стане безжизнена”, пише в предсказанието си от 11 страници убитият през 1916 година Распутин.

Григорий Распутин е един от най-известните екстрасенси в руската монархия, пише изданието, припомняйки как част от предсказанията на „лудия монах” са се сбъднали. Распутин предсказал собственото си убийство и смъртта на руското семейство. Скандалният гадател видял още разпадането на Съветския съюз, както и възхода и падението на Хитлер, съобщава flagman.bg.

Умирането на птиците в Москва пък допълнително създава паника и милиони руснаци вярват, че предсказанието на Распутин за края на света ще се сбъдне. Вероятността обаче животът на планетата да свърши на 23.08.2013 година е нищожна. От НАСА в действителност предричат, че утре до Земята ще достигне мощен поток от слънчева плазма, който може да предизвика магнитна бурия, в резултат на което са възможни смущения в работата на електрическите и телекомуникационните мрежи, пише агенция „Блиц”.

Ето какво пише Planeta.moy.ru (Сн: Flagman.bg)

категории: 

Коментари

Comment: 
ПРЕСТАНЕТЕ ДА ОПРОСТАЧВАТЕ БЪЛГАРИЯ И ВАРНА-ГРАД!?!

Comment: 
чудя се защо ме боли главата, то било заради края на света

Comment: 
za6to samo lajete 4e 6te ima kraq na sveta; SMODANQCI............................................

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.