Ето защо Райна върза тенекия на Big Brother All Stars 2013

Райна влиза в Big Brother All Stars 2013 с няколко условия

Фолк певицата Райна върза тенекия на продуцентите на Big Brother All Stars 2013. Дни преди да стартира шоуто изпълнителката подписала договор, снимала визитка и трябвало да се появи на откриването на риалити формата в понеделник. Това обаче не се случи. Причината – вътрешна информация, според която Нико Тупарев и компания й готвят капан.

Часове пред старта на Big Brother All Stars до Райна достигнала информацията, че прага на къщата в Нови хан ще прекрачи бившият й Константин с тайна мисия да я провокира. Именно това спряло Пилето на фолка. „До последно я чакахме, разместихме сценария заради нея, но тя така и не се появи”, споделят пред „Всеки ден” хора от екипа на шоуто.

Очакванията са, че Райна ще влезе във VIP Brother 2013 тази вечер. Според информация на LifeStyleBG.com певицата е имала сериозен разговор с продуцентите, които я уверили, че бившият й партньор в живота и на сцената няма са бъде сред ВИП съквартирантите в този сезон. Освен това певицата нямало да бъде представяна в негативна светлина и в общи линии участието щяло да й донесе само положителни емоции. В договора на „Пайнер”-ката изрично е упоменато, че тя ще може да напуска шоуто за участия и концерти. Дали Райна ще влезе в къщата на Big Brother All Stars, ще разберем тази вечер.

категории: 

Коментари

Comment: 
Леле мале какви претенции има тази Райна, за голяма звезда се взе милата. П.П. Лично мое мнение.

Comment: 
тая ква звезда бе ,звезда е Лили Иванова ,а не тая продажна женица пееща на мангалите и простаците по кръчмите

Comment: 
И накрая пак ще я изиграят, пак ще я представят като лиглата от предишния сезон когато влезе с Коцето. Като се сетя, чак ми става жал

Comment: 
дано влезе

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.