Как да го свалим на първа среща според зодията

Стане ли въпрос за първи срещи и свалки въпросите изникват един след друг. Има ли поведение, което ни гарантира успех и как да го спечелим? Отговорите потърсихме в астрологията.

Овен

Свалката с представител на зодия Овен е истинско предизвикателство. Овните не са от най-лесните „жертви”. Успеете ли обаче да влезете „под кожата” им, бъдете сигурни, че ще ви се отплатят с изключителна лоялност. Трудно е докато успеете да ги спечелите. В нова връзка Овенът подхожда предпазливо и доста дълго време ще ви подлага на малки „изпити”. Жената, която ще успее да грабне вниманието му трябва да е самоуверена и да бъде готова да отстоява позицията си във всяка една ситуация. Още на първата среща, Овенът ще търси качеството у вас, което ви отличава от останалите дами. Спорът е в кръвта му и ако искате да го спечелите е добре да имате твърда позиция и да не се впечатлявате от избухливия му характер.

 

Телец

Телецът също е доста предпазлив в началото на връзката, а романтиката е много далеч от личността му. Представилите на тази зодия са здраво стъпили на земята и доста трудно разкриват чувствата си. Обичат да бъдат лидери. Впечатлете го с външния вид и добрите обноски.

 

Близнаци

Близнаците се впечатляват доста лесно на първа среща. По-трудно ще ви бъде да задържите интереса им при втората и да направите така, че да ви потърси пак. За да спечелите мъж от тази зодия трябва да бъдете различна, интересна и всеки път да му показвате „новите си лица”. Близнаците се отегчават изключително бързо. За да го спечелите, никога не се разкривайте изцяло

 

Рак

Ракът се доверява трудно. Представителят на тази зодия имат нужда да бъде ценен. Покажете му, че ви е впечатлил. В никакъв случай обаче не му правете директни комплименти. За първа среща с Рак изберете малко и уютно заведение. Раците обичат спойсвието.

 

Лъв

Лъвовете са царете на свалките. Лъвът обожава да бъде център на внимание, да има публика и да получава комплименти. Ако искате да впечатлите представител на тази зодия, просто го слушайте, смейте се на шегите му, показвайте му колко е велик. И да, директните комплименти вършат работа.

 

Дева

Мъжете от зодия Дева се впечатляват от красиви и успели дами. Те са срамежливи и трудно биха направили първата крачка. Не е трудно да ги свалите, просто бъдете активни на първата среща. И в никакъв случай не очаквайте той да поиска телефона ви. Дори и да сте го впечатлили, вероятността да поеме инициативата е прекалено малка.

 

Везни

За първа среща с мъж от зодия Везни, заложете на елегантен тоалет, който да прави впечатление. Жената, която ще ги впечатли трябва да бъде дама в истинския смисъл на думата. Външният вид е от съществено значение. Бъдете премерена в изказванията си. Покажете му, че искате да бъдете повече от приятели.

 

Скорпион

Да накарате един Скорпион да ви забележи е труда задача, освен ако самият той не е проявил интерес към личността ви. Те си падат по разкрепостени дами, които нямат притеснение да говорят на всякакви теми. Ако успеете да го респектирате на първата среща, бъде сигурни, че ще ви потърси отново.

 

Стрелец

Свалката е изключително лесна. Стрелците се хвърлят в нови връзки без много да мислят. Най-важното е да говорите - със сигурност ще ви потърси отново. Проблемът обаче е как да задържите вниманието му ако искате сериозна връзка.

 

Козирог

Козирогът има потребност да чувства, че контролират всяка една ситуация. Обожава да бъдат в ролята на сваляч. Оставете да води срещата и в никакъв случай не пропускайте да покажете колко впечатлени сте от вниманието, което със сигурност ще ви даде. На първа среща се печели с увлекателен разговор.

 

Водолей

Жената, която ще „грабне сърцето” на Водолея трябва да се отличава от останалите – да има собствено мнение, което да отстоява, различно мислене и да бъде готова да експериментира. Избягвайте баналните разговори и в никакъв случай не разкривайте прекалено лични неща. Водолеят ще бъде с вас за повече от една вечер само ако усети, че вие сте правилната жена.

 

Риби

Флиртът е в кръвта им. Първата среща с мъж от зодия Риби минава почти винаги успешно. Той е изключителен джентълмен, премерен в изказванията си и не обича да бъде сам. Ще го спечелите ако сте директна.

категории: 

Коментари

Comment: 
хаха, има нещо вярно особено за стрелците.

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.