Преслава припадна на участие- едвам я свестиха?!

Преслава на косъм от смъртта

 

Фолк певицата Преслава припадна на участие. Наскоро изпълнителката била гост на известна пловдивска дискотека, когато била открита в безсъзнание в тоалетната на заведението.

Притеснени служители веднага подали сигнал на спешния телефон  112 и само след няколко минути на място пристигнала линейка, твърди „Всеки ден”. „Състоянието й беше критично”, коментира пред изданието медицинска сестра, по думите на която причина за припадъка била свръхдоза.  Това, че състоянието на  Преслава било тежко потвърдили и дежурните лекари от пловдивската болница.  „Беше в безсъзнание, преляхме й кръв”, споделя един от медиците и добавя, че забавяне от само няколко минути е можело да бъде фатално.

В последните няколко години Преслава се промени до неузнаваемост.  От някогашната пищна дама не е останала и следа, а според „Всеки ден” причината за това са наркотиците. „Кокаинът е станал нейн верен приятел, а най-трагичното е, че тя не признава за проблема си”, коментират пред изданието бивши приятелки на Преслава.

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.