Преслава обяви война на Емилия! (ВИДЕО)

Преслава обяви войнана Емилия

Преслава застана на страната на Анелия във войната, която бившата на Коко Динев води с настоящата половинка на бизнесмена Емилия. Най-оборотната фолк изпълнителка, която според клюката е любовница на Коко Динев, подкрепи единствената законна половинка на футболния бос и си спечели враг в лицето на блондинката,

пише „България днес”. Анелия и Преслава се помириха в името на фолка, записвайки дуетното парче „Няма да съм друга”. Видеото излезе преди броени часове и вече е сред най-търсените парчета в мрежата.

И докато Анелия и Преслава потриват доволно ръце, предусещайки успеха на новата песен, то жената на Коко Динев е бясна, разкриват запознати. „Емилия и преди мразеше Преслава заради това, че е спрягана за тайна любовница на Коко, но сега вече официално я постави в графата „врагове”, шушукат във фолк средите, обяснявайки, че от години във войната между Емилия и Анелия се включват и техни колежки, които подкрепят една от двете певици. С дуета пък Преслава категорични доказвала на чия страна е.

Вижте и дуета на Преслава и Анелия "Няма да съм друга":

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.