Преслава и Жоро Бирмата официално заедно!

Фолк певицата Преслава за пръв път се появи на обществено място с милионерския наследник Жоро Бирмата и опроверга клюките, които от месеци я разделят с бизнесмена. Напук на всички скандални слухове, двамата са по-влюбени от когато и да било и вече дори правят планове за сватба.

Преслава и Жоро Бирмата били сред специалните гости на култово заведение в София, разкрива „България днес”. В разгара на купона певицата, която не била на работа, грабнала микрофона и поздравила любимия си с култовото парче на Емилия „Целувай ме”. За посетителите на заведението не останало и грам съмнение, че певицата е по-влюбена отвсякога.

Само преди няколко седмици Преслава представи Жоро Бирмата на родителите си. Бизнесменът бе поканен на семеен обяд в Добрич, на който е обсъждана бъдещата сватба. „Все още не е определена дата, но сватба ще има”, разкриват близки до фолк певицата, които нямат търпение да я видят с булчинска рокля.

През последните няколко месеца Преслава и Жоро Бирмата бяха многократно разделяни от жълтите медии, които ту тиражираха версията, че певицата е напуснала милионера, ту твърдяха, че Преслава е омръзнала на Бирмата. И този път истината се оказа доста по-различна.

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.