Пречиствателен филтър от ново поколение съживява водата вкъщи!

Животворна вода у дома

Водата е живот! Тя е най-големият дар за човечеството, но за съжаление чистата и годна за пиене вода e в минимални количества.

Това е и причината години наред хората да търсят начин да подобрят качеството на питейната водата, която консумират. Контрол в това отношение създава и държавата. Нейната задача обаче е да осигури на жителите си такава вода, в която нивото на вредните вещества да не ни вреди. Но не и да ни помага!

Всеизвестен факт е, че преминавайки през пречиствателните станции, водата, която достига до дома ни бива „обогатявана” с куп химични елементи. Количеството им е в рамките на допустимото, но качеството на питейната вода няма нищо общо с чистата планинска вода. Или по-точно нямаше!

Консумацията на животворна вода вкъщи, от години не е мит и основата заслуга за това е на eSpring. Благодарение на иновативната си технология, пречиствателните филтри на eSpring  убиват до 99.99% от болестотворните микроорганизми, които се съдържат в питейната вода и в същото време има пропускливост на калций и магнезий . Филтриращата система успешно улавя над 140 вида замърсители. Не случайно това е и най-продаваният филтър за пречистване на питейна вода в света.  Благодарение на eSpring чиста планинска вода тече от чешмите на милиони жители от Европа, Северна и Латинска Америка, Австралия и  Азия. А вече и България!

Единственият по рода си пречиствателен филтър, който комбинира в себе си карбонов филтриращ блок и UV лампа, набира все по-голяма популярност и в родината ни. Хиляди наши сънародници вече са „съживили” чешмяната си вода, а броят им тепърва ще се увеличава. Системата е компактна, инсталира се лесно и не използва соли при обработката на водата. А това наистина е важно, тъй като до момента липсва изследване, което да потвърди на 100%, че пречистването на питейната вода със соли няма странични ефекти.

Инвестирайте в здравето, позволете на eSpring да влезе и във вашия дом! Защото планинската вода може да потече от чешмата…

За контакти, поръчки и запитвания, не се колебайте да ни потърсите – тел. 0877599266, email: zelenaliniabg@gmail.com

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.