Щерката на Фатик Адриана Тюркмен пребита в столичен клуб!

Димитър Борисов пребил Адрина Тюркмен без причина

Бившият собственик на ЦСКА Димитър Борисов-Митьо Гърнето преби 16-годишната щерка на Фатик Адриана Тюркмен. Инцидентът се случил в известен столичен клуб, където Адриана празнувала рожден ден на приятелка.

В разгара на купона малката дъщеря на покойния Фатик отишла до тоалетната. Пред сервизното помещение случайно се срещнала с Митьо Гърнето, който без да й каже нищо я ударил с юмрук в лицето. От силния удар Адриана Тюркмен се свлякла на земята, а от носа й се стичала кръв, разказват очевидци н грозната гледка пред pik.bg.

Минути след това Димитър Борисов напуснал заведението заедно с гардовете си. „Беше пиян, едвам се държеше на краката си”, коментират свидетели, които недоумяват с какво  Адриана Тюркмен е предизвика агресията му.

16-годишното момиче веднага е закарано в Съдебна медицина, където лекарите са описали травмите й, а семейният адвокат е подал жалба в полицейското управление. „Клиентката ми е с кръвонасядания по лицето и съмнение за комоцио. Очаквам да бъде образувано досъдебно производство”, коментира адвокатът, допълвайки, че бившият собствеик н ЦСКА Димитър Борисов  е бил Адриана без никаква причина.

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.