Половинката на Тервел Пулев скочи на Лияна!

Половинката на Тервел Пулев Диана Ненова нападна фолк певицата Лияна. От няколко вечери волейболистката е принудена да гледа атаките на фаталната изкусителка във VIP Brother, която въобще не си поплюва и като нищо ще омотае боксьора в мрежите си.

 „Лияна става само за дена нощ! Има визуални данни, но нищо повече”, коментирала пред близките си Диана, признавайки, че поведението на Лияна е преминало всякакви граници. Единственото, което успокоявало Диана Ненова бил фактът, че познава добре мъжа си. По думите й Тервел Пулев си пада по борбени жени, които знаят какво искат от живота, а Лияна със сигурност не е от тях.

Диана Ненова не крие, че се чувства обидена и от отношението на Тервел към Лияна, но допуска, че видеозаписите, които се излъчват са манипулирани с единствената цел да вдигнат рейтинга на VIP Brother, пише HotArena.net.

Клюката пък гласи, че Тервел Пулев и Диана Ненова са се разделили малко преди братът на Кобрата да влезе в Къщата и това до известна степен оправдава флирта му с Лияна.

Поведението на фолкаджийката бе остро разкритикувано и от журналистката Кристина Патрашкова. „Мислех, че Тервел има семейни ценности. Не вярвах, че има интерес към Лияна”, заяви Патрашкова, определяйки поведението на Лияна като недопустимо.

Как ще се развият нещата между боксьора и Лияна, предстои да разберем. Следващите няколко дни певицата ще бъде изолирана в полукъщата с Тервел, Мариан Кюрпанов, Пламен и Иво.

категории: 

Коментари

Comment: 
Лияна да напусне къщата незабавно,все плаче била вещица, била жертва и какво ли още не,а се чуди с кой да се чифтоса по същия начин опита да развали и семейството на Благо,но той се осъзна навреме. беше ми симпатична,но подобно поведение не бива да бъде толерирано

Comment: 
ЛИЯНА Е НАЙ-КРАСИВА И ГОТИНА В КЪЩАТА НЯМА КАКВО ДА СЕ ГЛЕДА БЕЗ НЕЯ! ЕДВА ЛИ НЯКОЙ Е ПИТАЛ ЖЕНА МУ ИЗФАБРИКУВАЛИ СА МНЕНИЕНО Й. БЛАГО ДА НЕ Е НАПУСКАЛ ЖЕНА СИ КОЙ МУ Е ВИНОВЕН,

Comment: 
е нали са разделени какъв е проблема, защо вие сега жена му

Comment: 
Кой каза че са разделени, проблема е в поведението на Лияна, знае че е хубава и го прави нарочно. а Тервел като всеки мъж не мисли. Ще ежалко ако тази чалгаджийка развали и неговото семейство.После ще има да обикаля телевизиите да вика грешна съм.

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.