Погребаха Милко Узунски от „Пайнер” със скандал

Роси Пейчева със сина си и Соня Иванова

Със скандал изпратиха в последния му земен път музиканта от „Виевска фолк група” Милко Узунски, който сложи край на живота си в петък.

Погребението на барабаниста от „Пайнер” бе белязано от махленска свада между брата на Милко Емил Узунски и близката до семейството Соня Иванова. Пред събралото се множество в гробищния парк в Пловдив, Иванова потърсила сметка на Емил, за това, че в продължение на години не е бил близо до брат си и не знае нищо за семейните им проблеми. „Ти къде беше през всичките тези години?”, крещяла жената срещу брата на Милко Узунски.

Емил пък не й останал длъжен и й отговорил в същия тон: „Ти коя си, че да се месиш. Ти си виновна за всичко”. Опечаленият брат дори опитал да посегне на Соня Иванова, но бил спрян от присъстващите. Шефът на „Пайнер” Митко Димитров го дръпнал настрани и дълго се опитал да го успокои, предава в. ”Монитор”.

Съпругата на Милко Узунски Росица Пейчева се дистанцирала от скандала. През цялото време певицата била придържана от сина си. Въпреки проблемите, които двамата с Милко имали през последните години и последвалият развод, Роси никога не е крила, че именно Милко е голямата й любов. Затова и приема толкова тежко загубата му, сподлеят близки до семейството.

 

категории: 

Коментари

Comment: 
Твърденията, на съпругата на убития Росица Пейчева, пред следователя не отговарят на истината. По този начин тя се опитва да заблуди или по-скоро да отклони вниманието му, от тъжната действителност на интимните им взаимоотношения, като обясни самоубийствения акт с несъществуващи алкохолни проблеми. Разразилата се житейска драма е в резултат на нейните користните цели, а именно апетита към жилищата и колата, които са притежавали. Обсебването на Милко Узунски от собствената му съпруга е стигнало до там, че той не е разполагал с никакви средства (пари) за себе си. Всичко припечелено е предоставял на жена си, което никога не се е оказвало достатъчно, за да покрие финансово-имотния й глад. След като не е успявал вече да я удовлетворява материално, тя е решила да го тормози психически. Като дори е прибягвала до системното му гонене от жилищата им и недопускане да общува със собствените им деца. Дори ги е настройвала срещу баща им и го е давала за пример като „загубеняк“. Друга вероятна причина, за ненормалното отношение на Росица Пейчева към съпруга й, е тайната извънбрачна връзка, която поддържала от години. Но наглостта й продължава и след смъртта на Милко Узунски. Интервютата и коментарите, които тя щедро предоставя на вестниците, електронните медии и интернет, имат за цел да уронят авторитета на почитания и харесван музикант от виевската фолк-група. Той заслужава поне малко уважение, защото е бил човека, който я е обичал и подкрепял безрезервно в нейната професионална кариера. А уж „който пеел - зло не мислел“. Човек интуитивно си задава въпроса: възможно ли е хората, призвани да веселят и повдигат духа на народа в тези смутни времена, да таят в себе си толкова лош и първичен нрав, който да е способен да унищожи личността на най-близкия до тях човек, в името на алчността? Ние знаем Господи, че деянието което стори Милко Узунски е грях, но въпреки това те молим да Му простиш, да успокоиш душата му, защото, види се, твърде голям се оказа товара на живота, който Му отреди!

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.