С подходящ партньор ли си според имената?

Подходящ партньор според имената

 

Уникална формула изчислява любовната съвместимост според имената на партньорите.

Таблицата, в която сборът от първите имена на двамата партньори е сведен до едноцифрено число бе публикувана от beu.bg. За да разберете, дали сте с подходящ човек и каква ще бъде връзката ви, заместете буквите на имената със съответните цифрови стойности и намерете вашето общо число в таблицата.

Пример: Мая + Георги = (13+1+30)+(4+6+15+17+4+9)=99=9+9=18=1+8=9

Общо число 1

Подхождате си в много отношения, имате еднакви възгледи за много от нещата.  Твърде вероятно е обаче, ако създадете семейство връзката ви да зацикли. Проблемите могат да бъдат породени от инерцията, по която се движите.

 

Общо число 2

Пасвате си перфектно. На пръв поглед  дори по между ви съществува прекалено голямо спокойствие, понякога лишено от пламенност. Но това не бива да ви притеснява. Фактът, че не се лутате непрекъснато между изпепеляващата любов и омразата, не означава, че помежду ви няма силни чувства.

 

Общо число 3

Връзката ви се крепи на изключително силни емоции. След време обаче страстта ще отстъпи място на битовите проблеми и е възможно връзката ви да зацикли. Това, разбира се, не бива да ви плаши – каквото и да се случи вбъдеще, няма да съжалявате, че сте изживели толкова бурна любов.

 

Общо число 4

Твърде различни сте по характер. За да запазите връзката си, са нужни компромиси и готовност за промяна и от двете страни. Една такава връзка ще ви отвори очите за много от нещата в живота и ще ви даде ценни съвети.

 

Общо число 5

Връзката ви е изключително здрава и хармонична. Единствените ви проблеми могат да бъдат свързани с битовите проблеми. Ако чувствата ви са силни, ще успеете да преодолеете тези препятствия и да се радвате на здраво семейство. Пазете се от влиянието на околните.

 

Общо число 6

Често самоопределяте връзката си като скучна и дори е възможно да се питате, дали това е истинската любов. С течение на времето обаче ще разберете, че имате до себе си стабилен партньор, на когото може да се доверите напълно. Едва ли ще срещнете друг човек, който да ви разбира по същия начин.

 

Общо число 7

Изключително бурна любов, която често виси на косъм заради силните характери на двамата партньори. За да оцелее връзката след като страстта утихне, са нужни много компромиси и от двете страни.

 

Общо число 8

Проблемите във връзката ви са породени от липсата на разговори и прекалено големия егоизъм и на двамата партньори. За да създадете здраво семейство трябва да се научите да отстъпвате. Научите ли се да правите компромиси, ви очакват много приятни емоции с този човек.

 

Общо число 9

Изпепеляваща любов и бурна страст. Така с няколко думи може да бъде описана вашата връзка. Често ви се струва, че няма да може да живеете без партньора си.  Проблемите в тази връзка могат да бъдат породени от ревност.

 

Вижте още:

С подходящ човек ли си според зодията?

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.