Почина бащата на Златка Димитрова

Почина бащата на Златка Димитрова

Почина бащата на Златка Димитрова. В продължение на три месеца Димитър Димитров води битка за живота си, която за съжаление загуби. Днес около обяд известният бургаски художник е починал, съобщи flagman.bg.

До последно лекарите се бореха за живота му. Усилията им обаче се оказаха напразни и дни след като бяха отрязани и двата му крака, Димитър Димитров - Мутата почина. „Ампутацията бе единственият начин да удължим живота му”, споделиха вчера медиците, определяйки състоянието му като критично.

Здравословните проблеми на Димитър Димитров започват през месец юли, когато художникът получава инсулт и е транспортиран по спешност в МБАЛ – Бургас. Малко след това бащата на Златка Димитрова претърпява тежка операция на главата. Седмици след въпросната интервенция е отстранен единият му крайник. Преди няколко дни Мутата губи и втория си крак.

Предполага се, че лошата вест вече е съобщена на Златка Димитрова и миската е напуснала къщата на VIP Brother.

категории: 

Коментари

Comment: 
На какво основание тогава Златка е влезнала в къщата? Да се спаси от какво, а не е прекарала последните дни с баща си? Моите съболезнования за загубата.

Comment: 
Искрени съболезнования към Златка.От ББ и този път мълчат, същото беше и с Дими зрителите разбраха след 2 дни че е напуснал

Comment: 
съболезнования,злати,ти си силен човек

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.