Победата на Златка Димитрова нагласена: Миро купил джипа?

Черната Златка спечели Big Brother All Star 2013

Часове след като Златка Димитрова се окичи с титлата „любимата звезда на България” и грабна голямата награда в Big Brother All Stars 2013, зрителите на риалити формта са категорични, че триумфът на брюнетката е бил манипулиран.

За това, че именно Черната Златка ще си тръгне последна от къщата на Големия брат се заговори още преди няколко седмици. Тогава в публичното пространство бе тиражирана версията, че плеймейтката от Бургас има предварителна договорка с продуцентите на Big Brother All Stars 2013, а благородната кауза, с която влезе се оказа доста добър параван.

Зрителите не одобряват начина, по който Черната Златка парадираше, че ако спечели ще дари средствата за лечението на болно момче и сравняват постъпката й с тази на Лео, който едва когато излезе от къщата обяви, че ще дари част от хонорара си за благотворителност.

Във форумите и  Facebook страниците дори се появиха съмнения, че джипът, който бе голямата награда в този сезон на Big Brother All Stars 2013 е осигурен не от кого да е, а от приятеля на Златка Димитрова Миро. Повод за тези предположения станаха думите на Ники Кънчев, че бизнесменът е подготвил изненада за любимата си.

И докато едни са на мнение, че победата на Златка Димитрова е предварително предизвестена, други смятат, че на фона на финалистите, брюнетката е най-подходящия избор.

категории: 

Коментари

Comment: 
Има нещо вярно, до последно нямаше награда, после пък Зл каза че джипа е 50 бона, а ново бмв от 50 бона няма, пък гаджето й разполага с финаси, защо да не я направи победител - дано даде и някоилев на Боби. със сигурност зл не беще победителят на зрителите

Comment: 
pobedata q kupi vanq, vsi4ki go znaqt

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.