Пламен в шок! Златка Димитрова разкрива тайните му във VIP Brother?

Златка Димитрова разкрива тайните на Пламен Медаров

Най-потайният съквартирант във VIP Brother Пламен Медаров е на път да бъде разкрит. Вчера прага на къщата в Нови хан прекрачи Златка Димитрова, а мнимият милионер видимо се притесни от влизането на миската, видя LifeStyleBG.com.

Както е известно Пламен Медаров и Черната Златка се познават в реалния живот, а клюката дори гласи, че плеймейтката е „ударила едно рамо” на Пламен при избора му за марионетката на зрителите, тъй като е близка приятелка със съпругата на бизнесмена Фани. Основната заслуга за участието на Медаров в риалити формата обаче е именно на Фани, която го препоръчала на един от продуцентите на VIP Brother Радо Тушев.

„Край с мълчанието на Пламен. Сега ще излязат наяве всичките му тайни”, коментират интернет потребители, които са убедени, че във VIP Brother Златка Димитрова ще бъде провокирана да разкрие истинското лице на Пламен Медаров.

Само преди няколко дни Големият брат опита да наруши личното пространство на Пламен чрез тайната мисия на Ирина Флорин, която имаше задача да го подпита за отношенията му с Фани. Медаров обаче набързо разкри какви са намеренията й и отказа да се подаде на провокацията. Но Черната Златка знае доста неща за Пламен и много скоро ще го видим в друга светлина, или поне такива са очакванията на зрителите.

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.