Пламен Медаров излъга всички във VIP Brother!

Пламен Медаров излъга всички в къщата на VIP Brother. Още с влизането си в шоуто бизнесменът обяви, че е не живее с жена си, въпреки че няма официален развод. Съпругата му Фани обаче опроверга всичко казано до момента.

„Заедно сме напук на слуховете, които ни разделят”, заяви пред „Блясък” Фани, уточнявайки, че двамата с Пламен никога не са се разделяли. Пред изданието Фани обяви още, че голямата мечта на любимия й била да участва в риалити формат. Той дори обмислял възможността да се яви на кастинг за предаване в Нова Зеландия.

Неочакваните признания на Фани предизвикаха куп коментари сред феновете на VIP Brother. Зрителите са възмутени от лъжата, която бизнесменът тиражира повече от месец. „Не мога да разбера колко амбициозен трябва да бъдеш, за да се отречеш от жената си в името на победата”, недоумява зрителка на шоуто.

Всъщност Пламен Медаров никога не е крил, че е влязъл във VIP Brother за да победи. Никому неизвестният до преди няколко седмици бизнесмен е един от най-големите стратези в къщата. Готов да погази всичко и всички в името на победата, Пламен успя да спечели и симпатиите на зрителите, а шансовете му да се озове на финала нарастват с всеки изминал ден. Дали Пламен Медаров ще „открадне” победата от олимпийските ни медалисти, предстои да разберем.

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.