Пияният Годжи вилнее в Слънчев бряг (СНИМКИ)

Пияният Годжи вилнее в Слънчев бряг

Георги Милчев – Годжи се изложи на последното си участие. Музикантът от „Шоуто на Слави” бе гост-изпълнител в известна дискотека в Слънчев бряг, а гостите на клуба останаха ужасени от поведението му. В разгара на купона, Годжи захвърлил микрофона и се отдал на запой с приятели в същото заведение.

„Дойде подпийнал и докато беше на сцената не пусна чашата с уиски, а след това започна да вдига тостове с бира”, споделят очевидци. Един час след излизането си на сцената Годжи толкова се напил, че започнал да пелтечи на микрофона и да се закача с танцьорките в бара. „Налиташе на всички жени, а по едно време започна да чупи чаши, разказват клиенти. „Забравих си текста”, извинил се музикантът след още един час и седнал на едно от сепаретата, където продължил с алкохола.

Управителят на заведението пък дори и не направил опит да го прикани да изпее още няколко парчета, въпреки че уговорката им била да пее 3 часа. „Не разбрахме кога Годжи си тръгна, явно охраната го е изгонила”, споделят очевидци, цитирани от hotarena.net.

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.