Сватба ще има! Петко и Яна сключват брак на 12 октомври!

Петкo и Яна се женят на 12 октомври

Най-желаният ерген в София Петко Димитров ще мине под венчилото съвсем скоро. Близки до бизнесмена издадоха, че вече е насрочена и дата за сватбата. Според клюката, Петко Димитров и Яна Акимова ще си кажат „да” на 12 октомври.

Тържеството ще бъде в две части. След като сключат граждански брак Петко и Яна ще се съберат в тесен семеен кръг с близки и роднини. Грандиозният купон обаче ще бъде в заведението на Димитров. Там ще присъства родния хайлайф. Специално за събитието ще бъде наета кетъринг фирма, която ще се погрижи да не липсва нищо на гостите. За кумица пък се спряга фолк певеца Азис, който е близък приятел на Петко. Засега Краля на фолка все още мисли върху предложението на Петко, пише „Уикенд”.

Яна пък вече е харесала сватбената си рокля. За най-важното събитие в живота си танцьорката ще поръча рокля от Италия. Акимова вече е избрала модела, въпрос на време е да бъде доставен в България. Октомврийската сватба ще бъде втора за Петко Димитров. Зад гърба си, бизнесменът има един неуспешен брак с водещата на „Господари на ефира” Мария Игнатова, от която има и син. На крачка от брака Петко бе и с Ели Гигова. Връзката им обаче се разпадна заради професионалните амбиции на красавицата.

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.