Петко и Яна го направиха на плажа! (СНИМКИ)

Петко и Яна го направиха на плажа в Лозенец

Петко Димитров и Яна Акимова го направиха на плажа. Влюбените гълъбчета безсрамно се награбиха пред погледите на плажуващите в Лозенец.  Едва седнали върху пясъка, бизнесменът и танцьорката се хвърлиха в любовни приключени, докато хората наоколо се чудеха в коя посока да обърнат погледите от срам.

Неудобните пози на Петко и Яна бяха увековечени от папарак на „Всеки ден”. На кадрите се вижда как най-желаният ерген в София е пъхнал ръката си под банския на Яна. Красавицата също го галела по „събудилия се звяр”. След половинчасови закачи на плажа все пак Петко и Яна решили да се усамотят на друго място и набързо си тръгнали. „Тези двамата нямат спирачки”, коментират свидетели на случката. И докато едни им се радват колко хубава двойка са, други са категорични, че такова поведение на обществен плаж е недопустимо. „Как да обясня на детето какво правят двамата на плажа?”, пита възмутена майка.

И докато интернет потребители обсъждат достойно или не е поведението на Петко и Яна, то влюбените подготвят пищна сватба. По първоначална информация, щастливото събитие ще бъде на 12 октомври. Купонът ще бъде в заведението на Петко Димитров, а за кум е спряган фолк певеца Азис. Още за сватбата на Петко и Яна – ТУК>

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.