Пенка от „Мис България” втрещи със скандално изказване!

Пенка от "Мис България" нападна Преслава

Скандалната претендентка за титлата „Мис България” Пенка Георгиева си навлече гнева на феновете на лекия жанр. Ромката от Ботевград втрещи с „новина” за една от най-известните фолк изпълнителки. Докато убеждаваше останалите участнички, че е ромка с бандерол и краката й са по-дълги от магистралите на Бойко Борисов, двойничката на Пеньо от “Big Brother” обяви, че Преслава е циганка, пише „Всеки ден”.

„Разкритието” Пенка направи, докато се опитваше да убеди близначките Вероника и Моника, че не всички от етноса крадат. „И Преслава е циганка”, заяви риалити героинята, а близначките я помолиха да спре със скандалните изказвания. „Момиче, търсиш си белята”, предупредиха я двете сестри. Пенка пък им обясни, че за разлика от тях е доста добре „информирана” и знае истината за произхода на Преслава.

Още с влизането си в шоуто Пенка Георгиева успя да си навлече гнева както на участничките, така и на зрителите. Феновете на риалити формата недоумяват как сред толкова кандидатки, продуцентите са избрали именно Пенка. „Мястото на тази жена не е там”, клатят глава разочарованите зрители на ТВ 7.

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.