Тотална излагация! Пенка от „Мис България” шокира с правопис!

Пенка втрещи с правопис

„Това е да си тъпа миска”, нареждаше Пенка от „Мис България” по време на последната мисия, в която претендентките за короната бяха изпратени на състезание по правопис. Още в началото на мисията ромката Пенка врещи участничките и зрителите, изписвайки „Валгаря” (с обърнато „р”) вместо „България”. 

„Това е прекалено! ТВ7 стигнаха дъното с тази пародия на конкурс”, гневят се зрителите, които буквално останаха шокирани от невежеството на миската. „Валгаря” обаче далеч не беше единственият „бисер”, с който Пенка „блесна”. Сред останалите й „правописни шедьоври” бяха: „кревриши”, „гълп”, сажелавам”, „конкоренця” и „лубов”.

През цялото време Пенка обясняваше колко непела е тази мисия и как зрителите ще я помислят за тъпа. На гневните коментари на останалите участнички пък миската обясни, че няма право да бъде съдена от хора, които подобно на нея, си нямат представа от правопис. От анкетните карти става ясно, че само три от момичетата владеят български език. А дали участничката от "Валгаря" заслужава короната, преценете вие.

категории: 

Коментари

Comment: 
Хора, как е възможно такава простотия. Гледах я и се чудих да се смея ли или да плача. И това ми било миска.

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.