Памела Андерсън си отряза косата! (СНИМКИ)

Памела с нова визия

Памела Андерсън е променена до неузнаваемост. „Спасителката на плажа” шашна феновете си с нова визия, видя LifeStyleBG.com.

За огромна изненада на всички,  Памела се сбогува с дългите си руси къдрици и заложи на къса прическа. 46-годишната актриса призна, че й е било много трудно да вземе подобно решение, още повече, че нейн приятел й е споделил, че жените с къси коси изглеждат по-мъжествено. „При мен се получи точно обратното, чувствам се по-женствена”, сподели в интервю за американско издание Памела Андерсън.

В типичния си стил изкусителката призна, че й било доста странно да прави се*с с къса коса. Много бързо обаче привикнала към новата си визия. Памела коментира и скандалното клипче с Томи Лий от спалнята й , което обиколи мрежата преди години. Актрисата призна, че и до днешен не разбира, защо се вдигна толкова шум около това видео. „Никога не съм коментирала тази тема със синовете си (на 16 и 17 г.), но те знаят за това видео. Не знам, дали са го гледали”, сподели още Памела Андерсън.

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.