Пълен хороскоп за месец май 2014 (част 1)

Хороскоп май 2014

Какъв ще бъде месец май за представителите на различните зодии?

Овен

Месец май ще бъде един от най-успешните в професионален план за Овните. Проблемите в службата ще започнат бавно да отшумяват и ще се появят много нови възможности за реализация. Ще имате силата и волята да се възползвате максимално от шансовете, които ще ви се дадат, а в края на месеца ще имате реален повод  да празнувате победата си, при това без да се налага да променяте работния си график и да се натоварвате допълнително. Ще си дадете ясна сметка, че мечтите ви започват да се сбъдват. Ще получите и предложение за нови ангажименти, което обещава да подобри значително финансовото ви състояние.

В дома ви ще цари спокойствие и разбирателство през месец май. Хубави новини и весели поводи ще компенсират преживяното напрежение през изминалите месеци. Ще ви се отдаде възможност за покупка, за която мечтаете отдавна.  Проблеми със здравето не се очертават.  

В любовен план Овните, които имат постоянни партньори ще  бъдат подкрепяни във всяка ситуация. През първите седмици на месец май онези, които имат връзка отскоро ще трябва да преодолеят някои дребни недоразумения, но поводи за притеснение няма. Месецът ще бъде благоприятен и за самотните Овни, които ще срещнат нова любов.

 

Телец

Още през първите работни дни на май Телците ще бъдат изправени пред предизвикателство на работното място. Конфликт с колега заплашва да наруши спокойствието на работното ви място. Бъдете сдържани и търпеливи и ако се налага дори замълчете, за да предотвратите по-голяма скандал. Ако успеете да овладеете ситуацията, ще постигнете значителен напредък в службата. Не се страхувайте да поемате рискове. В края на месеца – парично поощрение.

Отделете повече време за семейството си през идния месец. Напрежението в работата няма как да не се отрази и на отношенията ви с най-близките. Въпреки това се постарайте да не пренасяте служебните проблеми вкъщи и помислете как да зарадвате семейството си. Не са изключени проблеми със здравето.

В любовта се наслаждавайте на мига. Бъдете спонтанни и не гледайте на връзката си като даденост. Необвързаните ще имат възможност за ново запознанство. Не бързайте да приемате по-сериозна стъпка преди да сте се убедили в чувствата на човека.

 

Близнаци

От дълго време някой се опитва да ви подлее вода на работното място. През месец май ще ви бъде дадена възможност да излезете в открита „битка” с врага и да се откроите като победител. Това ще продължи до към средата на месеца, след което обстановката ще сте стабилизира. Бъдете внимателни и не поемайте прекалено големи рискове. През по-голямата част от месеца вниманието ви ще бъде насочено към финансовите въпроси. Всякакви важни решения,свързани с пари, оставете за последната седмица на месец май, когато звездите ще бъдат на ваша страна.

Покрай проблемите в службата Близнаците ще бъдат склонни да пренебрегват семейството си. Въпреки това ще се радвате на безрезервна подкрепа от страна на роднина, който ще ви помогне с ценен съвет. Пазете здравето си.

От любимия си човек ще получите подкрепата и уважението, от което имате нужда. Това ще ви накара да се замислите над поведението си и дори ще опитате да покажете любовта си по по-различен начин. Не преигравайте прекалено много, тъй като е възможно поведението ви да бъде изтълкувано като опит да потушаване на гузната съвест.

 

Рак

Месец май ще бъде доста напрегнат в професионален план за Раците. Ще се сблъскате с на пръв поглед нерешими проблеми. С малко повече упоритост обаче щ е успеете да се справите с предизвикателствата. Раците, които развиват собствен бизнес ще постигнат успехи, ако успеят да преценят собствените си възможности. Не се опитвайте да надскочите себе си и ако е необходимо потърсете помощ от човек, на когото имате доверие.

В дома ви назрява конфликт и по всяка вероятност на вас ще се падне задачата да бъдете буфер между двете страни. Опитайте да вземете компромисно решение. В края на месеца неочаквана финансова подкрепа.

В любовта е възможно да преживеете разочарование. Връзката ви ще бъде подложена на изпитание, което с общи усилия ще преодолеете. Не бързайте с вземането на съдбоносни решения.

 

Лъв

През месеца май Лъвовете ще бъдат изключително активни на работното място, а усилията им ще бъдат оценени. Някои от вас ще получат възможност за израстване в професионалната кариера, а животът им коренно ще се промени. Пред  други пък ще се открият възможности за смяна на работата. При всички положения финансовото ви състояние ще се подобри, а това ще повдигне и самочувствието ви. Не се предоверявайте на хората около вас и преди да вземете решение, претеглете сами плюсовете и минусите.

И през идния месец семейството ще ви бъде най-голямата опора. Покажете им, че оценявате подкрепата им и ги изненадайте по подходящ начин. Не бъдете егоисти, тъй като е възможно да ви бъде обърнат гръб. Здравето ви ще бъде отлично, но въпреки това избягвайте да се претоварвате.

В любовен план месец май ще бъде бурен.  Лъвовете, които са решили да прекратят връзка, трябва да подходят с повече дипломатичност. Бъдете по-сдържани. За онези, които са в стабилна връзка се очертава лек застой в отношенията. Говорете открито за всичко, което ви притеснява и с радост ще откриете, че нещата не са толкова страшни.

 

Дева

Месец май ще бъде месецът на предизвикателствата за Девите. На работното място ще кипите от енергия и без колебание ще се впускате в нови начинания. Въпреки че успехът ще ви следва, осмисляйте добре ситуацията, преди да вземете решение. Отминавайте с лека ръка хапливите думи, които ще чуете от колеги. В този период имате шанс всяка казана срещу вас дума да се превърне в плюс. Периодът ще бъде успешен и за Девите, които развиват собствен бизнес. Ще ви се отдаде шанс за разрастване и нови инвестиции. Онези от вас пък, които търсят работа, ще водят преговори за нова позиция.

Семейството ви подкрепя, а това ще бъде от изключително значение за вас. Постарайте се да прекарвате повече време с близките си и не забравяйте да засвидетелствате любовта и признанието си.

За да имат успех в любовта Девите трябва да бъдат по-сдържани. Онези, които са в сериозна връзка, да мерят приказките си, за да не наранят човека до себе си. По-сдържани трябва да бъдат и онези, на които тепърва им предстои да започнат връзка. Месец май ще ви даде възможности за срещи и запознанства. Дали обаче ще се роди чиста и искрена любов, ще покаже времето.

 

КЪМ ВТОРАТА ЧАСТ НА ХОРОСКОПА ЗА МАЙ 2014>>>

 

Още хороскопи – ТУК>

 

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.