Отвлякоха детето на известен бизнесмен

Александра Тодорова (сн: "Флагман")

9-годишната дъщеря на бизнесмена от Поморие Веселин Тодоров – Германеца изчезна безследно. Момичето не се е прибрало вчера от училище, а полицията усилено работи по версията за отвличане.

За последно момчето е забелязано в двора на училището около 16.30 часа. Още вчера униформените са разпитали съучениците и родителите на малката Александра. На изходите на Поморие са спирани и всички коли, като щателно са проверявани багажниците им.  До този момент няма официална информация за детето. Предполага се обаче, че момичето е отвлечено заради бизнеса на баща си, информира екипа на Flagman.bg,който разпространи и снимка на изчезналото дете.

Веселин Тодоров – Германеца от дълги години се занимава с покупко-продажба на имоти край морето, а преди години е имал и заложна къща. През 2010 година Германеца и още няколко човека, сред които и синът му Методи, бяха арестувани за лихварство.  Освен огромните суми, които начислявали като лихви, хората на Германеца отвличали жертвите си и ги подлагали на нечовешки мъчения, пише агенция „Блиц”.

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.