Освободиха Гълъбин Боевски! Ето кой го измъкна от затвора!

Освободиха Гълъбин Боевски

Освободиха Гълъбин Боевски от затвора в Бразилия. Щангистът, който получи ефективна присъда от 9 години и 4 месеца за трафик на наркотици се прибра в България. Малко след 14 часа днес Боевски стъпи на родна земя, но не пожела да разкрие подробности около освобождаването си.

Световният шампион бе засечен на летище София от репортер на БНТ, пред когото обяви, че неговият случай е бил важен преди две години, сега вече никой не го интересува защо се е прибрал. От посолството на България в Бразилия също отказаха да внесат яснота по случая „Гълъбин Боевски” с мотива, че нямат право да дават подобна информация. И адвокатът на щангиста Ивайло Дерменджиев не пожела да коментира темата.

Неофициално обаче се твърди, че зад мистериозното освобождаване на Гълъбин Боевски стои бразилският президент Дилма Русев. Според агенция „Блиц” именно Дилма е помилвала българина преди една седмица и Боевски вече е свободен гражданин.

Според втората най-тиражирана версия Гълъбин Боевски сам се е спасил. „Или е направил сензационни разкрития за трафика на наркотици, или влиятелните хора в този бизнес са му помогнали, за да се разпее”, коментират пред „Блиц” запознати. Едно е сигурно – Боевски няма да излежава присъдата си в България, тъй като правосъдното министерство не е уведомено за това.

Вижте видео със завръщането на Боевски:

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.