Измама във VIP Brother! Още двама финалисти с платен вот!?

Още двама финалисти на VIP Brother уличени в платен вот

След полуфиналите нищо не е същото! Така с няколко думи можем да обобщим ситуацията във VIP Brother 2013. Часове след като лъсна измамата с вота за Ваня Червенкова, бизнесдамата се отказа от победата и помоли поддръжниците й да подкрепят Станка Златева. Наред с тяхната подкрепа обаче шампионката ще разчита и на десетки СИМ карти, които вече са раздадени с единствената цел златното момиче да се окичи с титлата „Любимата звезда на България”.

Картите, които трябва да преобърнат вота в полза на Станка Златева били раздадени от регионални шефове на ГЕРБ, твърди вестник „Уикенд”. За никого не е тайна, че Станка е една от най-ярките последователки на партията на Бойко Борисов. По време на последните избори не й достигна малко за да влезе в парламента. „Станка е наш човек. Тя трябва да спечели VIP Brother”, обявили привържениците на ГЕРБ, докато раздавали СИМ картите. Според запознати, целта била световната шампионка да излезе като победител в шоуто, а след това да се включи в протестите и публично да поиска оставката на Пламен Орешарски.

Друг слух пък уличава в купен вот фолк певицата Лияна. Според HotArena.net за изпълнителката на „Ох, ох”, се раздавали СИМ карти в дискотеката на братовчед й Константин. Със задачата бил нагърбен брадърът Панайот, който се изявява като диджей в заведението на Коцето. Именно той раздал около 10-сетина карти, с надеждата, че Лияна ще излезе като победител в шоуто.

Пламен Медаров също не остана извън измамните схеми. Още преди седмица в интернет пространството се завъртя клюката, че пишман милионерът е дал всичките си спестявания за да си организира подкрепа на финала (Виж ТУК>)

Дали в действителност финалистите във VIP Brother са способни на подобни манипулации, можем само да гадаем. Едно е сигурно – любимата звезда на България ще бъде избрана тази вечер. А ако се вярва на настроенията в интернет пространството, голямата битка ще бъде между Пламен Медаров и Станка Златева.

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.