Официално! И Николай Бареков влиза в политиката!

Бареков влиза в политиката

Бареков се готви да завземе властта

Изпълнителният директор на ТВ7 Николай Бареков официално обяви политическите си амбиции. В интервю за „Уикенд” журналистът заяви, че смяната на модела може да стане само и единствено с хора като него. „Разбирам от политика”, заяви Бареков, допълвайки, че е наясно в какво се забърква.

Бареков е категоричен, че влизането му в политиката няма да донесе нищо добро нито на БСП, нито на ДПС, нито на ГЕРБ. Целта на журналиста е да промени политическата карта на страната, а не е да унищожи въпросните партии. „Нека ги има”, каза изпълнителният директор на ТВ7, уточнявайки, че в момента те не представляват повече от 20%, затова е добре да бъде сведено до толкова и влиянието им в управлението на страната, пише „Блиц”.

Николай Бареков каза още, че му трябва време, за да събере мислите си и да чуе за пореден път исканията на народа. Само така би могъл да създаде мощен граждански проект, с който да завземе властта. „Иначе няма смисъл”, обяви Бареков, правейки изричното уточнение, че няма да бъда патерица нито на ГЕРБ, нито на БСП.

категории: 

Коментари

Comment: 
po dobre da si varti gaza kato do sega

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.