Нова война в Катуница!? Цар Киро се завръща!

Кметът на Садово: Въобще не си го помисляй!

Цар Киро ще се завърне в Катуница!”. Това обяви адвокатът на Кирил Рашков Васил Марков, уточнявайки, че клиентът му няма да търси отмъщение. „Той иска мир с жителите на селото, няма да се замесва в конфликти”, заяви защитникът.

В момента Кирил Рашков излежава последните си дни в ареста. Между 10 и 20 октомври ромският барон ще бъде освободен предсрочно и смята да се завърне в родната Катуница. „За себе си е сигурен, че ще го направи, за семейството си не знае”, заяви пред „Труд” адвокатът, обяснявайки, че именно в Катуница е минал животът на Цар Киро и той заслужава да прекара старините си там. „Къде да отиде един 71-годишен болен човек?”, пита юристът и призовава местните за спокойствие.

„Въобще да не си го помисля!”, заявява от своя страна кметът на Садово Димитър Здравков. По думите му, приберат ли се Рашкови в Катуница, напрежението ще ескалира. „Ще бъдат посрещнати на нож. Ако е трезвомислещ, да не припарва до селото”, категоричен е Здравков.

Само преди няколко дни синът на Цар Киро Ангел Рашков напусна VIP Brother. Минути след като влезе в Къщата, народът въстана срещу присъствието му в риалити формата. Рокери заплашваха да атакуват къщата в Нови хан, ако наследникът на Цар Киро не излезе. В крайна сметка Рашков се оттегли от шоуто в четвъртък. Продуцентите на VIP Brother обаче са категорични, че решението му няма нищо общо с бунта на народа в социалните мрежи. Ангел Рашков е напуснал предаването след разговор със сестра си Събка, съобщава "Вселки ден". Какво обаче са си казали двамата, остава загадка.

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.