Разводът на Николета и Валери е пиар! Вижте доказателствата!

3 доказателства, че разводът Николета и Валери е пиар

Разводът на Николета Лозанова и Валери Божинов е добре планиран пиар. Около това мнение се обединиха фенове на звездната двойка, които от седмици наред се чудят има ли истина в клюката, че приказката на най-одумваните персони в България приключи. LifeStyleBG.com предоставя на вашето внимание 3 доказателства, че разводът е добре обмислена стратегия за привличане на вниманието.

 

Раздялата на Ники Михайлов и Алисия

„Искаме заедно да ви съобщи едно наше общо решение – да се разделим”. С тези думи през май се обърнаха Ники Михайлов и Алисия чрез отворено писмо към медиите и всичките си фенове. Оттогава до днес фолк певицата и вратарят са  най-обсъжданата двойка. В публичното пространство се появиха хиляди предположения и догадки какви са причините за раздялата. Малко по-късно Ники и Алисия бяха засечени заедно на морето, а след това и Венета Райкова съобщи, че ги видяла заедно.

Нито един от двамата обаче не пожела нито да потвърди, нито да отрече който и да било слух. И докато всички вкупом обсъждаха живота на Алисия и Ники Михайлов, Николета и Валери някак останаха настрани от медийното внимание. През всички тези 4 месеца Ни Ло се опитваше да задържа интереса на феновете, публикувайки снимки от различни ваканции във Facebook. Моделката дори се съблече за известно списание Феновете я обсъждаха, но само за ден. А целта й бе да успее да привлече интереса за по-дълго време. Какъв по-добър пиар ход от това да „пусне мухата” за развода?

 

Разводът на Жени Калканджиева и Тачо

Всъщност идеята за развода хрумнала на Николета Лозанова дни след като шефката на „Визаж” Жени Калканджиева обяви, че прекратява брака си с Тачо. Видяла колко шум се вдигна около любовницата на младока и причините за края на брака, Николета обсъдила набързо тази си стратегия с пиарката си Мария Томова, разбра LifeStyleBG.com.

Обществена тайна е, че Мария е жената, до която Николета се допитва за всеки свой ход. И трябва да признаем – засега съветите на блондинката се оказват успешни.

 

Профил на Валери Божинов в социалните мрежи

Още преди около месец във Facebook се появи профил на Валери Божинов, от който се пускаха скандални реплики и мръсни вицове. Тогава Николета побърза и обяви, че това е фалшив профил, до който съпругът й няма достъп. Дни след това обаче (явно отново посъветвана от пиарката си) Лозанова реши, че идеята за присъствието на Божинов в социалните мрежи е добра. Футболистът си направи профил и в „Инстаграм” и публикува скандални снимки, които въпреки че изтри, се радват на огромен интерес в публичното пространство. И ако някои осъждат „кифленските снимки” на Божинов, ние сме убедени, че и те са част от пиар стратегията на Николета Лозанова.

 

А вие какво мислите?

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.