Николета: Ще обърна Земята, но ще отмъстя на Алисия!

Този път Алисия настъпи доста болезнено вечната си съперница Николета Лозанова. Футболната съпруга дори се закани, че е готова да обърне Земята, за да отмъсти на певицата за парчето, което посвети на нея, видя LifeStyleBG.com.

„Толкова насериозно се взимам, че съм способна да завъртя земното кълбо на обратно”, гласи последният коментар на Ни Ло в Instagram. Повод за гневните слова на Николета стана изказването на Алисия, че никого не визира в песните си. А това, че бившата на Божинов се е припознала, отдава на факта, че плеймейтката се взима твърде насериозно и си мисли, че светът се върти около нея.

В заплахите си Николета Лозанова стигна и доста по-далеч, обявявайки, че „ударът” няма да закъснее. „Крайният срок е до Нова година”, отсича Ни Ло.

В друг пост преди няколко дни Николета Лозанова намекна, че „атаката” срещу Алисия ще бъде чрез предаването й „Поверително от NL”. Дали папараците й ще успеят да покажат компромат, или с нападките в социалните мрежи Николета лекува наранената си гордост, предстои да разберем.

категории: 
image2: 

Коментари

Comment: 
Леле майко какви селски пръчки хаха

Comment: 
Molia ne zanimavaite horata s ljubovnite vyrtelejki na tezi dva plitkoumni bokluka

Comment: 
Xвани едната,удари другата,и двете са малоумни проститутки,мозъка им е колкото на една хамсия, с единствената дарба да правят свирки на богати футболистчета.Hиколета поне е красива,а Aся в стремежа си да се направи като нея,заприлича на булката на франкенщаин.Cтряскаща грозотия.

Comment: 
Много ограничена е тази Николета,съжалявам я!

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.