Николета се хвали на Алисия: "Виж ме във ваната на Ники Михайлов!"

Николета Лозанова се изложи тотално. В стремежа си да нарани вечната си съперника Алисия, Ни Ло стана за подигравка в мрежата. Последната изцепка на Божинова надмина и най-смелите ни очаквания.

Николета изпрати свои голи снимки на Алисия, при това заснети във ваната на Ники Михайлов, пише Hotarena.net. Намеренията на плеймейтката били да натрие носа на Алисия, която само до преди няколко месеца топлеше леглото на Михайлов. Вместо обаче да се почувства наранена и обидена, Алисия започнала да се смее. Най-интересното било, че когато получила снимките по “Viber”, изпълнителката била във фризьорски салон.

Секунди след като видяла кадрите на Николета от ваната на Ники Михайлов Алисия ги показала на всички присъстващи, които избухнали в дружен смях. „Мисли си, че като е с Ники, ще нарани Алисия, но дълбоко се лъже. Единствената наранена в тази ситуация е Николета, която бе зарязана по най-унизителния начин от Валери”, коментират интернет потребители.

Днес Божинов официално потвърди, че е разделен с миската. Във Facebook футболистът обяви, че връзката му с Лозанова е приключила, но на този етап няма друга жена в живота си. 

категории: 

Коментари

Comment: 
Простачка

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.