Николета: Признавам, с Валери наистина сме разделени!

Николета: Признавам, с Валери наистина сме разделени!

Ден след като Николета Лозанова обяви, че ще говори за раздялата с Валери Божинов в ексклузивно интервю, миската публикува ново съобщение. На феновете си Ни Ло обясни, че двамата с Валери Божинов наистина са разделени. „Но както казах – не бързайте да ни развеждате”, заяви брюнетката.

„Какво става между нас, никой от вас не знае”, обяви Николета, допълвайки, че когато му дойде времето цяла България ще разбере причината за раздялата с Валери Божинов. Младата майка побърза да успокои почитателите си, че напук на всички жълтини, които се тиражират в последните няколко дни, Никол се чувства прекрасно и не усеща липсата  нито на Николета, нито на Валери. „Правете си сами изводи”, написа футболната съпруга, цитирана от skandalno.net.

„Със сигурност не са разделени”, коментират почитатели на звездната двойка, които са убедени, че и този път новината за раздялата е добре обмислен пиар ход. Други пък не изключват възможността за криза в брака на Божинови. Истината обаче ще чуем в ексклузивното интервю, което Николета Лозанова обеща.

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.