Николета полудя от ревност! Валери се издъни във Facebook!

Николета полудя от ревност

Николета Лозанова полудя от ревност. Плеймейтката е бясна на съпруга си след последната му „издънка” в социалната мрежа, гласи горещата клюка. Футболистът се сближил във Facebook с една от най-скандалните фолк диви и бивша приятелка на Николета

Андреа. Минути след като разбрала, че Валери Божинов е искал приятелство на блондинката, Ни Ло вдигнала скандал до небесата. „Какво имаш ти да си говориш с Андреа?”, крещяла миската, а Валери се чудел какво да й обясни, разкрива "България днес".

Николета много го ревнува от Андреа, особено след като разбра, че двамата са се сваляли навремето”, коментират близки до футболната съпруга. Именно това е и причината за враждата между двете. Феновете още си помнят времената, когато Николета Лозанова и Андреа бяха неразделни. Двете дами обикаляха по цяла нощ софийските клубове, втрещявайки присъстващите с лесбо изцепки. Ни Ло и Андреа дори се снимаха в скандално клипче, където компания им правеше плеймейтката Златка Райкова.

Години след това приятелки на Николета й споделили за аферата на Андреа и  Валери Божинов и приятелството им приключило завинаги. Точно затова миската реагирала толкова остро на безобидната покана за приятелство във Facebook.

категории: 

Коментар

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.